Skip to content

PF gjør musikkvideo for Hauk & Due

12 July, 2013

hauk

PF og regissør Tom Løberg skal gjøre musikkvideo for trioen Hauk og Due fra Stjørdalen. Duoen slapp tidligere i sommer albumet “Føglan veit”, som bla. kan kjøpes på iTunes og streames på Spotify og Wimp. Hauk & Due består av Håvard Flatmo, Ola Gresseth, Anbjørn Viem og Håvard Eide. De spiller “trøndersk viserock med skeiv presisjon og stor bravur.” Tekstene er skrevet av forfatteren Asbjørn Stenmark. Opptakene starter i disse dagene, og videoen blir å finne på YouTube når bandets andre skive slippes, forhåpentligvis senere i høst.

Oppdatert: Bandets studioarbeid er forsinket og ny plate (og video) vil slippes høsten 2014. Les om deres studioarbeid her.

Mer om bandet her

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: